De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Gezellig samen breien!

Zondag 7 juni is het weer zo ver! Dan organiseert Wolly Wonka een mega gezellige breinamiddag. De vorige breinamiddagen waren telkens een groot succes dus we tellen af naar de volgende! Iedereen is welkom in de namiddag vanaf twee uur om te komen breien, haken en een babbeltje te doen. Als je enkele problemen hebt met je breiwerk of je wilt wat tips dan is de breinamiddag het ideale moment om je verder te helpen. We voorzien ook verse koffie, heerlijke thee en lekkere gebakjes of andere lekkernijen. Als het zonnetje schijnt, installeren we een fijne lounge in de tuin en kunnen we genieten van de warmte van het zonnetje (vergeet dus jullie zonnebrillen niet!).

Iedereen is welkom op zondag 7 juni vanaf twee uur ‘s middags! Als je geen tijd hebt om een hele namiddag te breien maar je wilt wel nog eens een kijkje komen nemen naar de wol, dan kan dat zeker! Je kunt binnen springen om wol te komen kopen en we helpen je graag verder om te vinden wat je zoekt. Er zijn nog enkele wolsoorten die nog niet online staan dus wees er als eerste bij om van een exclusieve sneak peek te genieten.

Het is altijd fijn om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, dus je mag je op deze pagina inschrijven voor de breinamiddag. (Het is geen probleem als je toch komt zonder vooraf in te schrijven! Hoe meer zielen, hoe meer breivreugde!)

Tot dan?

breinamiddag

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →