De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Meet the Wolly’s

Wolly Wonka is een webshop die een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve wolsoorten aanbiedt. Wolly Wonka startte in december 2014 omdat de liefde voor wol, breien en haken te groot werd. Ons voornaamste doel? Een mooi, kleurrijk assortiment aanbieden en zoveel mogelijk kennis, tips, leuke ideeën delen met onze klanten.

We zijn dan wel een webshop, toch zijn we ook altijd bereid om klanten te ontvangen op afspraak als ze de wol willen zien en voelen, want via het internet is dat niet altijd gemakkelijk. We proberen advies te geven en te helpen waar mogelijk. We proberen op woensdag na 16u en op zaterdag tussen 10u en 12u beschikbaar zijn om klanten te ontvangen. Let op: we werken altijd op afspraak, er is geen garantie dat we elke woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag aanwezig zijn.

Als u een afspraak wenst om eens te komen kijken dan kunt u ons altijd bereiken via info@wollywonka.be of 0475 53 92 23. Aarzel zeker niet om contact op te nemen.

Hulp nodig met een brei- of haakwerk? Ook daar helpen we graag mee. Bel of mail ons. Niet twijfelen, gewoon doen!

COH bvba – Het Prieel 7, 2640 Mortsel

BE0451.583.401

info@wollywonka.be

0475 53 92 23

Een beetje meer over de twee Wolly’s

Moeder en dochter startten eind 2014 een wolwebshop…

Zo begon ons verhaal. Zo zijn de Wolly’s ontstaan. Wil je nog meer te weten komen? Klik op de buttons en ontdek wie wij zijn en wat wij doen. 

Ontmoet SabineOntmoet Nathalie

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →