De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

DIY: Bernadette trui

Hoi iedereen! 

Wolly Wonka is blij aan te kondigen dat over enkele dagen het ‘DIY-pakket Bernadette trui breien‘ online zal staan! Deze oversized truien zijn de laatste trend van het moment. Je kunt deze truien bij bijna alles dragen en ze maken je outfit elke keer volledig af! Sinds een week heb ik er zelf eentje en ik moet zeggen: mijn Bernadette trui is vanaf seconde één gebombardeerd tot mijn lievelingstrui! Ik wil hem niet meer uitdoen. Hij is ten eerste super zacht, maar ook heel erg licht. Je voelt amper dat je de trui aan hebt en toch houdt de trui mij lekker warm. Echt waar, het is een heerlijke trui om te dragen.

En het beste is dat hij helemaal niet moeilijk te maken is. Iedereen die een basiskennis breien heeft, kan deze trui maken. Dus hou onze webshop zeker in het oog! Wat zal er in het DIY-pakket zitten: de wol om deze Bernadette trui te maken, hele zachte wol met Kid Mohair in (dat is de vezel die deze truien zo typeert), het erg duidelijk uitgelegde patroon, de Wolly Wonka buttons als je je trui een extra touch wilt geven en dan voor diegenen die het wensen: het materiaal dat je nodig hebt om de trui te maken: priemen, maasnaald en een textielschaartje.

Er zullen verschillende kleurtjes zijn waarmee je je Bernadette trui kan maken dus er is voor ieder wat wils. We hebben natuurlijk niet van elke kleur al een voorbeeld kunnen breien dus je zal je fantasie een beetje moeten gebruiken om je er iets bij voor te stellen.

Je kunt onze DIY-pakketen voor je eigen bernadette te breien nu in de webshop vinden: 

DIY-pakket: Bernadette – Kid Mohair Classic

DIY-pakket: Bernadette – Kid Mohair Glitz

DIY-pakket: Bernadette – Kid Mohair Fine

DIY-pakket: Bernadette – Mohair

Bernadette trui

Ook de patronen zijn te koop voor een bernadette zelf te breien! Bij de patronen vind je eveneens suggesties van wolsoorten die goed zijn voor een bernadette.

Patroon Bernadette (2-draads)

Patroon Bernadette (3-draads)

Patroon Bernadette (5-draads)

Bernadette trui


0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →