De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

DMC | Eco Vita Raffia

DMC | Eco Vita Raffia

8,40 incl. BTW

kleurnummer :
10
2
3
31
32
4
7
71
8
Wis selectie

Eco Vita Raffia van DMC is vervaardigd uit 100% houtvezels en biedt een hoge kwaliteit. Dit garen voelt aan als papier. Dit flexibele en zeer robuuste garen is prettig om mee te werken en perfect geschikt voor het maken van prachtige zomerprojecten met een natuurlijke afwerking, zoals bijvoorbeeld een tasje of zomerse hoed. Dit ecologische garen is volledig biologisch afbreekbaar en heeft een soepele, zachte en lichte textuur. Het neemt geen warmte op en is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het ideaal is voor gebruik in de zomer.

Eco Vita Raffia van DMC heeft een fijn lintachtig gevoel in de hand. De draad varieert subtiel in dikte, maar dit valt volledig weg zodra hij is verwerkt. De kleur is egaal en intens, waardoor je eindresultaat een prachtig, natuurlijk resultaat krijgt. Hoewel de draad een matte uitstraling heeft, vangt hij het licht op een prachtige manier. De draad is verrassend soepel en flexibel, absoluut niet stug of stijf. Hij haakt vlot weg en splijt niet, wat logisch is aangezien het geen gesponnen draad is.

Eco Vita Raffia-garen is uiterst duurzaam en perfect voor het maken van diverse decoratieve projecten en modeaccessoires, zoals manden, plantenbakken, tassen, hoeden en andere creatieve ideeën. Het garen is geschikt voor verschillende technieken, waaronder breien, haken en weven. Voorzichtig met de hand wassen en op een zeer lage temperatuur strijken is mogelijk.

Vezelgehalte: 100% houtvezel (papier)
Breinaald maat: 3.5 – 4.5 mm
Gewicht: 50 g
Lengte: ca. 100 m
Stekenverhouding: 10×10 cm gehaakt = 15 st op 20 rijen
10×10 cm gebreid = 18 st op 25 rijen
Andere kenmerken: Handwas max 30°C / Gebruik geen wasverzachter / Niet strijken / Plat laten drogen

De grondstoffen van dit garen zijn ISO14001-2015 gecertificeerd, wat staat voor een effectief milieumanagementsysteem.

Extra informatie

kleurnummer

10, 2, 3, 31, 32, 4, 7, 71, 8

SKU: N/A - Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op Laat feedback achter

Categories: ,

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →