De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Retour

winkelwagentjewollywonka

Zijn de bolletjes wol niet zoals je gehoopt had of heb je er te veel over? Dat is geen probleem. Wolly Wonka biedt de mogelijkheid aan om aangekochte bollen wol terug te zenden of terug te brengen binnen de 90 dagen indien ze nog in de originele verpakking en ongebruikt zijn. Wolly Wonka betaalt de producten dan zo snel mogelijk terug.

Ze kunnen ook omgeruild worden tegen een ander product, mits bijbetaling indien het product duurder is en terugbetaling indien het product goedkoper is dan het origineel gekochte product.

Als je bolletjes wol wilt terugbrengen, neem dan contact op via info@wollywonka.be of 0475 53 92 23 dan maken we een afspraak.

Patronen of boeken kunnen nooit omgeruild of teruggestuurd/teruggebracht worden.

Breimateriaal kan binnen de 90 dagen omgeruild of teruggestuurd worden als het materiaal nog onaangeroerd in de verpakking zit.

Kleding kan binnen de 14 dagen teruggestuurd of teruggebracht worden of omgeruild worden indien ze in hun originele verpakking/onaangeroerd zijn.

Kosten voor de koper bij retour

De verzendingskosten voor teruggestuurde producten worden door de koper zelf betaald. Ook worden de oorspronkelijke verzendkosten voor levering niet terugbetaald. Bij gratis verzending geldt: als het totaalbedrag van je bestelling onder 50 euro is na het aftrekken van de geretourneerde producten, dan worden de verzendkosten aangerekend.

We zijn een kleine zelfstandige en helaas kunnen wij dit op geen enkele manier anders doen als we willen overleven. Wij danken u voor uw begrip.

Als Mortsel te ver is voor u dan kunt u uw bestelling ook ruilen of terugbrengen in Het Augustijnenhof in Loppem (meer informatie).

Indien u nog vragen heeft over omruiling of terugzending, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@wollywonka.be of +32 475 53 92 23.

Het Wolly Wonka team

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →