De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Sjaals

Datum:5 april 2017 Categorie:,

BOUCLE

Deze heerlijk zachte sjaal wordt gemaakt met 4 à 5 bolletjes Drops Alpaca Bouclé en 4 à 5 bolletjes Drops Brushed Silk Alpaca, afhankelijk van hoe lang en hoe breed je hem wilt. Als je heel vast breit dan kies je best voor priemen 7 mm, anders zijn priemen 6 mm of 6.5 mm ook goed. En heel gemakkelijk: altijd rechts breien.

BRUSHED

Wil je een zomerse, lichte sjaal? Dan is Drops Brushed Alpaca Silk zeker een optie. Priemen 7 mm in de aanslag, met twee draden tegelijk breien en slechts 6 bolletjes in je voorraad… Je zomersjaal is zo klaar! (Altijd rechts gebreid, trouwens)

LUSSO

Een lichte, zijdezachte sjaal met Lusso van LANG yarns.

MIX

Breng wat kleur in je leven met een gekleurde sjaal! Dit kun je met allerlei soorten wol doen. We breiden er al eentje met Silk Mohair, eentje met Kid Silk en eentje met Mohair Royal. Telkens met 5 draden tegelijk en priemen 12 mm. Maar je kunt zo’n fleurige sjaal met allerlei garens doen. Ook ideaal als je nog restjes wol hebt!

POLAR

Een heerlijk zachte en fluffy sjaal met Polar van Katia. Te breien met priemen 8 of 9 mm.

AIR

Zo eenvoudig als de straat: deze ultrazachte sjaal gebreid met Drops Air. Kies een dunne priem (5 of 6 mm) uit en brei altijd rechts en je krijgt een zalige sjaal!

LIGHT

Een mooie bouclé sjaal kun je ook breien met Light van Lana Gatto. Brei altijd rechts met 2 draden tegelijk met priemen 6.5 mm of 7 mm. Met 8 bolletjes kom je zeker toe.

YOUNG

Young van LANG yarns is een hele chunky wol, perfect voor een dikke en warme sjaal. In een uurtje heb je een ronde kraagsjaal gebreid met priemen 20 mm.

FIRE

Een warme, dikke wintersjaal in Fire van Wooladdicts. Je zet 20 steken op met priemen 12 mm, je breit altijd rechts en je hebt met 3 à 4 bolletjes (afhankelijk van de lengte) in een mum van tijd deze sjaal gebreid.

ROYAL

Nood aan wat meer uitdaging en een indrukwekkend resultaat? Probeer eens een sjaal met een kabelpatroon. Het telpatroon vind je op onze website. Onze versie werd gemaakt met Royal Baby Alpaca en priemen 6 mm.

SKY

Op zoek naar een gemakkelijk te breien en toch unieke sjaal? Dan is deze sjaal in Drops Sky misschien wel iets voor jou. Het patroon vind je ook op onze website!

AZTECA

Een kleurrijke sjaal? Met Azteca Milrayas is dat een fluitje van een cent. Je breit een gemakkelijke tricotsteek en de wol tovert de streepjes en kleurtjes tevoorschijn.

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →