De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Truien

Datum:28 juni 2015 Categorie:,

LUCY

lucy_1

Een zomerse trui die niet super moeilijk is om te breien. We hebben deze trui gebreid met Artic Merino Het patroon kun je hier vinden. Je hebt 6 bolletjes Artic Merino nodig voor een S-M en 9 bolletjes nodig voor een L-XL. De trui wordt gebreid met drie draden tegelijk.

BERNADETTE

bernadette-web-5

bernadette-web-2

De bernadette – de populairste trui van de voorbije twee jaar! Een echte klassieker die je in je kleerkast moet hebben hangen en dan liefst nog in verschillende kleuren en modellen. Een lang, een kort, eentje met korte mouwen, eentje met lange … Je kunt deze trui helemaal naar eigen wens maken en aanpassen om hij zo gemakkelijk te breien is. Vind hier het patroon en lees in dit bericht welke wolletjes ideaal zijn om je bernadette mee te breien.

bernadette-web-3

LORIE

De one size fits all Lorie vest is heel gemakkelijk te breien en zo leuk om te dragen. Vind het patroon hier en ga aan de slag!

ELLA

foto_trui_boliviaworsted

Deze trui is gebreid met Bolivia Worsted. Redelijk eenvoudig te breien als je een al wat brei-ervaring hebt. Heel fijn om te dragen en zeker omdat hij voor alle seizoenen geschikt is. Het patroon verschijnt binnenkort in de webshop.

SUMMER MELODY

summermelody_website

Foto 3-06-16 08 36 14 (1)

De Summer Melody is een echte zomertrui en heel gemakkelijk te breien. Je vindt het gratis patroon via deze link. Je breit deze trui met slechts 6 à 8 bolletjes Drops Melody.

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →