De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Truien

Datum:28 juni 2015 Categorie:,

ARAN

Deze fair isle trui werd gebreid in drie kleurtjes van Merino Aran.

BRUSHED

Een leuke, zachte en vooral warme trui met kabels in Brushed Fleece van Rowan.

BERNADETTE

bernadette-web-5

bernadette-web-2

De bernadette – de populairste trui van de voorbije jaren! Een echte klassieker die je in je kleerkast moet hebben hangen en dan liefst nog in verschillende kleuren en modellen. Een lang, een kort, eentje met korte mouwen, eentje met lange … Je kunt deze trui helemaal naar eigen wens maken en aanpassen om hij zo gemakkelijk te breien is. Vind hier het patroon en lees in dit bericht welke wolletjes ideaal zijn om je bernadette mee te breien.

LORIE

De one size fits all Lorie vest is heel gemakkelijk te breien en zo leuk om te dragen. Vind het patroon hier en ga aan de slag!

CRAZY SEXY WOOL

De chunky Crazy Sexy Wool van Wool and the Gang is een tof garen voor een warme trui zoals deze! Je breit best met priemen van  25 mm.

SILK MOHAIR

Deze knalrode trui met ajour is gebreid met Silk Mohair van Lana Gatto. Het patroon komt uit Fatto a Mano 251.

SUMMER MELODY

summermelody_website

Foto 3-06-16 08 36 14 (1)

De Summer Melody is een echte zomertrui en heel gemakkelijk te breien. Je vindt het gratis patroon via deze link. Je breit deze trui met slechts 6 à 8 bolletjes Drops Melody.

AIRE

Een lange vest in streepjespatroon, heerlijk om te dragen in de lente en zomer. Deze werd gemaakt in Aire van Katia Concept, geweldig luchtig!

ALPACA SUPERLIGHT

Een basic voor in je kleerkast: deze trui in Alpaca Superlight van LANG yarns. De boordjes werden gebreid in Gatsby van Katia.

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →