De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Een nieuw Fins merk bij Wolly Wonka: Lankava

Op de vakbeurs H+H in Keulen in maart belandden we toevallig bij de stand van Lankava. Het was een kleine beursstand maar hij viel wel meteen op door de leuke, kleurrijke macramé en gehaakte creaties en de grote rollen wol. Dit hadden we nog niet gezien ervoor en we waren meteen geïnteresseerd.

We kregen alle uitleg die we wensten door de vriendelijke collega’s van Lankava en waren al snel verkocht. Dat we na ons bezoekje nog een goodiebag kregen, bevestigde ons buikgevoel: met deze leverancier willen we zeker in zee gaan.

Bovendien zijn hun katoengarens ook nog eco-vriendelijk. Ze kiezen er bewust voor om te werken met gerecycleerd katoen uit textielfabrieken. De restjes worden opnieuw tot vezels gemaakt en tot nieuw garen gesponnen, en zo worden hun Eco-Cotton Yarns geboren. Eco-katoengarens hebben het natuurlijke gevoel en de kwaliteit van katoen, maar zonder de milieukosten van de productie van nieuw katoen. Geen water verspillen, niet verven, maar knutselen in goed geweten.

Tegenwoordig zijn er meer en meer klanten die niet alleen maar breien of haken, maar ook aan macramé doen of op een weefgetouw prachtige kunstwerkjes maken. De garens van Lankava zijn een mooie uitbreiding van ons assortiment.

Lankava heeft veel verschillende garens en wij kozen om er vier in huis te halen. Allemaal toffe garens om creatief aan de slag te gaan in leuke kleurtjes!

Paulina

 

Minimop

 

Chunkymop

 

Lilli

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →