De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Vaste afhaalmomenten en wolbezoeken @ Wolly Wonka

Lieve klanten

Omdat wij – Sabine en Nathalie – een voltijdse job hebben naast Wolly Wonka, hebben we beslist om twee vaste afhaal- of bezoekmomenten in te plannen. Vanaf nu kun je bestellingen afhalen of de wolletjes komen bekijken op woensdag tussen 16u en 20u of op zaterdag tussen 10u en 12u. Dit is nog altijd op afspraak omdat we niet elke woensdag en/of zaterdag kunnen garanderen dat we er zijn (maar we gaan ons uiterste best doen natuurlijk).

Samenwerking met Bobby Sewing in Mortsel

Dit is minder flexibel dan ervoor, maar we merken een grote stijging in de bezoeken na onze gewone werkuren. We vinden  het natuurlijk fantastisch dat meer en meer mensen de weg vinden naar Wolly Wonka, maar we zien ook dat het moeilijk wordt om het allemaal rond te krijgen. We werken nu ook samen met Bobby Sewing in Mortsel waar bestellingen via de webshop ook afgehaald kunnen worden (di-za: 10u-17u). Deze openingsuren in combinatie met onze twee vaste afhaalmomenten lijken ons perfect om ervoor te zorgen dat je toch zo snel mogelijk je wolpakketje hebt, want dat vinden wij natuurlijk erg belangrijk.

We zijn er van overtuigd dat als we deze vaste afspraakmomenten inplannen dat we een betere service kunnen aanbieden aan al onze klanten. De bestellingen via de post zullen sneller bij het postkantoor geraken en we kunnen echt de tijd nemen voor de klanten die langskomen op woensdag of zaterdag omdat we dit ook zo inplannen.

We zullen evalueren of dit twee goede momenten zijn, dus we horen jullie feedback graag.

We hopen op jullie begrip hiervoor.

Uiteraard blijven we onze maandelijkse breiavond organiseren waar iedereen welkom is en waar je ook ineens wol kunt kopen of bekijken!

Als je echt nooit op woensdag of zaterdag kunt langskomen en je ook niet op de maandelijkse breiavond geraakt, stuur ons dan even een mailtje (info@wollywonka.be) en dan bekijken we hoe we dit kunnen oplossen (we vinden zeker een oplossing!)

*uiteraard is Het Augustijnenhof in Loppem ook nog altijd een afhaalpunt

afhaalmomenten-wolly-wonka

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →