De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Gek op mutsen!

Hoi hoi!

Ik heb enkele weken geleden leren haken en ik vind het super fijn om te doen. Meestal leer je al in de lagere school haken, maar ik ben linkshandig en er was helemaal niemand die mij kon of wilde leren haken. Vandaar dat ik er mezelf heb in verdiept met YouTube filmpjes en tutorials op het web en ziezo nu kan ik haken – of dat denk ik toch. Ik heb geen idee of ik op de juiste manier haak, maar ik krijg in ieder geval toffe mutsen gehaakt nu.

Ik heb nu al zes mutsen gehaakt met Wolly Wonka Wol. Eentje voor mezelf en vier op bestelling. Het resultaat zie je hier op de foto’s:

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Mutsen”]

Vier van deze mutsen heb ik gemaakt met de Peru Alpaca Superbulky Beige maar helaas is deze wol al helemaal uitverkocht en kan die niet meer besteld worden. Maar we hebben deze wol nog in drie andere kleuren. Een aangenaam wolletje om mee te werken en de mutsen zijn ook erg zacht en warm. Niet onbelangrijk voor de winter, toch? De andere muts in het gebroken wit, is gemaakt van Peru Alpaca Bulky Cream. Die is er nog wel en dat type garen is er in verschillende kleuren. De Peru Alpaca Bulky Cream is eigenlijk helemaal hetzelfde als de Superbulky maar dan één priemdikte dunner. Een ideaal soort wol om mutsen mee te maken.

Het is heel eenvoudig om deze mutsjes te maken, maar als je niet kunt haken of je hebt er geen tijd voor dan maak ik deze mutsen ook op bestelling. Als je toch je creatieve kunsten wilt bovenhalen dan stuur ik graag het patroon dat ik gebruik op als je wol bestelt bij Wolly Wonka. Je kunt altijd een opmerking toevoegen aan je bestelling, dus laat het mij even weten als je graag dat patroon zou hebben en dan stuur ik het door of geef ik het mee indien je je bestelling komt ophalen.

Een muts op bestelling kopen? Dat kan heel binnenkort via de website! Ik laat het jullie dan zeker weten. Kan je toch niet wachten, aarzel dan niet om een e-mailtje te sturen naar info@wollywonka.be of even te bellen naar 0473 31 37 27.

Liefs,

Nathalie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →