De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Welkom in ons wolparadijs…

Nieuwsgierig hoe het er bij Wolly Wonka aan toe gaat achter de schermen?

Wel, we geven een kleine inkijk met een paar fotootjes… We hebben een soort van kantoor en magazijn in huis waar we al onze wol stockeren… Sinds kort hebben we zo veel in stock dat we ook al naar de tweede verdieping moesten uitwijken. Het is niet altijd even gemakkelijk om er een systeem in te vinden (want er komt altijd weer nieuwe wol bij), maar we zijn wel op de goede weg!

Rondlopen in ons magazijn is altijd een beetje rondlopen in het paradijs. Als enorme wolliefhebbers is het niet gemakkelijk om te weerstaan aan al die mooie kleurtjes en zachte wolletjes. Elke keer willen we wel iets anders uit de voorraad nemen om mee te creëren en experimenteren (nog voor ons vorig project af is), want dat is zo leuk!

We vinden het erg fijn om ons naast onze voltijdse job bezig te houden met bolletjes wol, breien en haken. Wat ooit begon als een hobby is geëvolueerd naar een webshop met meer dan 50 soorten wol! En er gaan er dit jaar nog veel nieuwe bijkomen… We vinden het een enorme eer dat vele klanten de weg naar Wolly Wonka vinden en we hopen dat we iedereen altijd zo goed mogelijk kunnen helpen en warm maken voor de leukste hobby van de wereld.

 

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →