De wereldwijde wolfabriek voor jouw favoriete garens

Nieuw bij Wolly Wonka: LANG yarns

Wolly Wonka verwelkomt vanaf nu ook LANG yarns in het assortiment. Lang yarns is al jaren een geroemd textielbedrijf uit Zwitserland. Het familiebedrijf maakt al meer dan 100 jaar kwaliteitsgarens van onder andere zijde, kasjmier, katoen, alpaca en andere wolsoorten. Lang yarns is bekend om de prachtige garens van de hoogste kwaliteit en moderne patronen van Italiaanse ontwerpers.

Wij zijn dan ook heel blij dat we vanaf vandaag Lang yarns in huis hebben. We hebben nu een klein assortiment aangekocht en wij zijn heel enthousiast over de kwaliteit.

We kunnen alle soorten en kleuren bestellen, dus als je naar iets specifiek op zoek bent en je vindt het niet op de website, laat het ons gerust weten via info@wollywonka.be.

We zetten ook al allerlei soorten en kleuren van garens op onze website, maar we hebben nog niet alles in voorraad. Kijk dus goed op de website want we geven aan welke we in voorraad hebben en welke soorten/kleuren een langere levertijd hebben (6 à 10 werkdagen). De soorten die een langere levertijd hebben, moeten we eerst nog bij onze leverancier bestellen en daarom is er een langere levertijd.

Ook een leuk nieuwtje: als je Lang Yarns bestelt, houden wij een virtuele klantenkaart voor jou bij.

Vanaf dat je 15 bolletjes hebt besteld, dan krijg je bij de volgende aankoop 10% korting *. We sturen de code naar je toe!

We hopen dat jullie even enthousiast zijn als wij.

Wollige groetjes!

*korting geldig op alle garens zonder korting en Drops.

0 reacties

Laat een antwoord achter

Style Switcher

Layout options
Background Examples (boxed-only)
Many more options included →